Workshop berekeningen eigenwoningschuld

Voor wie geschikt?
Bent u financieel en/of fiscaal specialist en hebben uw werkzaamheden te maken met het vastellen van de eigenwoningschuld? Dan hebben wij voor u een 3 uur durende interactieve training waarbij wij specifiek ingaan op het toepassen van de interne draagplicht overeenkomst en het Goedkeurend Besluit. Tijdens deze interactieve training zal de theorie en praktijk samenkomen. Kortom een pittige ochtend/middag/avond met veel toegevoegde waarde voor uw praktijk.

Wat wordt er geleerd?
Om uw klant nog beter van dienst te zijn is het van belang alle mogelijkheden tot de eigenwoningschuld in kaart te brengen. Sinds de brief van Wiebes hieromtrent (April 2017) is het er, zacht gezegd, niet duidelijker op geworden. Na de workshop bent u instaat aan de hand van een stappenplan de beste keuze voor uw klant te maken.

Inhoud van de workshop 

Aan de hand van twee praktijk casussen waarbij starters en doorstromers met elkaar een andere woning gaan kopen, berekent u de eigenwoningschuld. Hierbij leert u de huidige wettelijke regeling en gebruik te maken van de Interne draagplicht overeenkomst of het Goedkeurend Besluit. Uiteraard komt ook de invloed van de vormen van samenwonen aan de orde.

Digitale Tool

Wij hebben special voor de adviespraktijk een online Tool Berekeningen Eigenwoningschuld ontwikkeld. Na de training weet u exact hoe de (betaalde) digitale Tool Eigenwoningschuld werkt. 

 Wat krijgt u deze dag

  • Stappenplan
  • Interne draagplicht overeenkomst
  • Digitale syllabus
  • Eenmalig toegang tot de online tool berekeningen eigenwoningschuld

De prijs van de workshop  bedraagt € 200,-  excl. btw. 

De workshop gaat door met een minimum aantal van 6 personen. 

Data, tijd, trainer en locatie

De workshop wordt gegeven in de ochtend van 09.30 – 12.30 | middag van 13.00 – 16.00 | avond 16.30 – 20.30 door Paul Muskens en in Rotterdam gezamenlijk met schrijver IEX Jos Koets.

Rotterdam – Utrecht – Eindhoven – Zwolle

Binnenkort meer informatie!

Op al onze diensten zijn de Algemene Voorwaarden van het Register Belastingadviseurs 2018 van toepassing. Een exemplaar van deze algemene voorwaarden kan u downloaden in deze link. Bekijk via deze link ook onze opdrachtbevestiging voor opleidingen en cursussen. 

× Contact
Scroll naar top