Berekeningen Eigenwoningschuld

Incompagnie Cursus PE SEH

Voor wie geschikt?

Bent u Financieel specialist en hebben uw werkzaamheden te maken met het bepalen van de Eigenwoningschuld (EWS)? Dan hebben wij voor u een 1 daagse interactieve training waarbij wij specifiek ingaan op het toepassen van de interne draagplicht overeenkomst en het Goedkeurend Besluit. Tijdens deze interactieve cursus zal de theorie en praktijk samenkomen. Kortom een pittige dag met veel toegevoegde waarde voor uw praktijk.

Wat wordt er geleerd?

Om uw klant nog beter van dienst te zijn is het van belang alle mogelijkheden tot de eigenwoningschuld in kaart te brengen. Sinds de brief van Wiebes hieromtrent (April 2017) is het er, zacht gezegd, niet duidelijker op geworden. Na deze dag bent u  instaat aan de hand van een stappenplan de beste keuze voor uw klant te maken.

 Inhoud van de dag

Aan de hand van diverse praktijk casussen waarbij starters en doorstromers met elkaar een andere woning gaan kopen, berekent u de Eigenwoningschuld (EWS). Hierbij leert u de huidige wettelijke regeling en gebruik te maken van de Interne draagplicht overeenkomst of het Goedkeurend Besluit. Uiteraard komt ook de invloed van de vormen van samenwonen aan de orde.

Wat krijgt u deze dag

  • Een stappenplan
  • Een interne draagplicht overeenkomst
  • Digitale syllabus
  • Beroepsleden ontvangen 6 Pe SEH-B punten

Prijs van deze dag

De speciale prijs van deze dag  bedraagt slechts € 800,-  excl. btw .

Maximaal aantal is 10 personen 

datums

Oktober, November en December 2019

De opleiding wordt gegeven van 09.30 – 16.30 

De cursus wordt op een door de aanvrager betaalde professionele locatie gegeven

Aanvragen Incompagnie Cursus 

Op al onze diensten zijn de Algemene Voorwaarden van het Register Belastingadviseurs 2018 van toepassing. Een exemplaar van deze algemene voorwaarden kan u downloaden in deze link. Bekijk via deze link ook onze opdrachtbevestiging voor opleidingen en cursussen. 

× Contact
Scroll naar top