Fiscaal Rapport

Helaas is er voor de hypotheekadviseur geen rekentool eigenwoningschuld beschikbaar die eenvoudig de Wettelijke Regeling, het Goedkeurend Besluit en de situatie van de onderlinge Draagplicht Overeenkomst kan berekenen. 

Ik wil daarom de hypotheekadviseurs een handje gaan helpen. Voor 249 euro maak ik de berekening van de Wettelijke Regeling, het Goedkeurend Besluit en indien van toepassing de Draagplicht Overeenkomst.

Foute berekeningen
De gevolgen van een foute berekening van een adviseur kunnen groot zijn. De huizenbezitter geeft dan teveel betaalde hypotheekrente op. Gevolg kan zijn dat de fiscus langskomt met een navordering. De huizenbezitter zal dan weer aankloppen bij zijn hypotheekadviseur met een claim. Deze claim kan ook via het Kifid bij de hypotheekadviseur terecht komen. Dit alles moeten we voorkomen.

Voor wie geschikt

De klant koopt / heeft samen met zijn partner een koopwoning. 

Indien 1 van de 2 onderstaande vragen minimaal met Ja wordt beantwoord, is het verstandig uw (huidige) situatie te checken.

Vraag 1: U heeft eerder (alleen of samen met een andere partner) een koopwoning gehad.
Vraag 2: U huidige partner heeft eerder (alleen of samen met een andere partner) een koopwoning gehad.

Fiscaal Rapport nodig? Met daarin een vergelijkingsoverzicht van de Wettelijke Regeling, het Goedkeurend Besluit en onderlinge Draagplicht Overeenkomst. 

Prijs: 249 euro 

Download een voorbeeld Rapport


    Wat wilt u? Een

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.


    Fiscaal Rapport 

     Prijs 249 euro

    Scroll naar top