Tarieven

Ondersteuning

Na het volgen van één van de praktijkcursus eigenwoningschuld heeft u misschien nog fiscale ondersteuning nodig voor uw eigen adviespraktijk. Wij hebben een aanvullende service waarbij we kijken naar de fiscale hypotheekconstructie van uw klantdossier. Wij beoordelen uw dossier en we geven u inzicht in de fiscale mogelijkheden van de eigenwoningschuld.

Fiscaal inzicht eigenwoningschuld kan alleen worden gegeven indien u bij ons een abonnement hebt en de praktijkopleiding heeft gevolgd. 

 

Geldzaken Paul Muskens Financieel Advies

Advies

Account
200 per maand
  •  

Advies Account

Fiscaal Advies + 1 Praktijk Opleidingen

Wanneer u bij ons een Advies Account heeft, dan is het mogelijk om tegen een gesprekstarief van €1,75  per minuut  fiscaal advies te krijgen.  

Daarnaast geeft dit account recht op:

 
  • 1 praktijkcursus eigenwoningschuld;
  • 2 dossier beoordeling per maand
  • zeer efficiënt dienstverlening;
  • gesprekstarief €1,75 per minuut

Indien u telefonisch fiscaal advies of ondersteuning wenst dan betaalt u €1,75 per minuut.

Minimale contactduur 6 maanden, daarna per maand opzegbaar.

Prijzen zijn inclusief 21% btw 

Prijzen praktijkopleidingen

Basiscursus eigenwoningschuld: €199 (inclusief btw) per deelnemer. Begint om 9.30 tot 12.30 uur. Er is een lunch (inbegrepen in de prijs) van 12.30 tot 13.00 uur. De middag eindigt om 16.30 uur. Minimaal 10 en maximaal 20 deelnemers. 

Cursus Goedkeurend Besluit en berekenen aandeel eigenwoningschuld: €199 (inclusief btw) per deelnemer. Begint om 9.30 tot 12.30 uur. Er is een lunch (inbegrepen in de prijs) van 12.30 tot 13.00 uur. De middag eindigt om 16.30 uur. Minimaal 8 en maximaal 14 deelnemers. 

Alle prijzen die hier vermeldt staan zijn in euro’s inclusief 21% btw.

Voor incompanycursus hebben wij aangepaste prijzen en voorwaarden! Voor meer informatie neem contact met ons op! 

Aanvullende informatie Advies Account

Bij een advies account betaalt een gesprekstarief van €1,75 per minuut (inclusief btw). Minimale gespreksduur is 15 minuten. De eerste 5 minuten (oriëntatie) van het gesprek betaalt u geen vergoeding. 

Minimale contactduur 6 maanden, daarna per maand opzegbaar.

Op al onze diensten zijn de Algemene Voorwaarden van het Register Belastingadviseurs 2018 van toepassing. Een exemplaar van deze algemene voorwaarden kan u downloaden in deze link.